ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Φιλικό με Μπενφίκα Β' στις αρχές Αυγούστου

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του και το φιλικό με τη Μπενφίκα Β' που θα γίνει 2 ή 3 Αυγούστου στο Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός ανάμεσα στα οποία και το φιλικό με τη Μπενφίκα Β' το οποίο είχε ήδη γίνει γνωστό.

Το φιλικό με την δεύτερη ομάδα των αετών θα διεξαχθεί στις 2 ή 3 Αυγούστου στο γήπεδο του Αγρινίου και γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο ομάδων. Να θυμίσουμε ότι τη Μπενφίκα Β' αντιμετώπισε λίγες μέρες πριν τον τελικό του Champions League και η Λίβερπουλ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Καταρτίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που αρχίζει με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο Αγρίνιο έως τις 8 Ιουλίου, τις ιατρικές εξετάσεις και προπονήσεις στο Emileon έως 22 Ιουλίου.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι (όπου θα γίνει ένας φιλικός αγώνας στις 26 ή 27) έως τις 2 Αυγούστου. Με την επιστροφή της ομάδας θα γίνει ο πρώτος φιλικός αγώνας στο γήπεδο Παναιτωλικού με την Μπενφίκα Β στις 2 ή 3 Αυγούστου. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ