ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον Αυστριακό Κνετ

Παναιτωλικός: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον Αυστριακό Κνετ

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του 29χρονου γκολκίπερ, Κρίστοφερ Κνετ, προχώρησε ο Παναιτωλικός με τον Αυστριακό τερματοφύλακας να δηλώνει πως πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν υπογράψει στην ομάδα του Αγρινίου.

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός που το απόγευμα της Πέμπτης έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον 29χρονο γκολκίπερ, Κρίστοφερ Κνετ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως πριν υπογράψει πήρε τις απαραίτητες πληροφορίες από συμπατριώτες του που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και αποφάσισε πως αυτό ήταν το καλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Κρίστοφερ Κνετ ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1990 και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στη Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Στις δηλώσεις του τόνισε:

«Είχα πολύ καλές πληροφορίες από συμπατριώτες μου που πέρασαν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή, ερχόμενος σε ένα οργανωμένο και σοβαρό κλαμπ. Ανυπομονώ να αρχίσουμε δουλειά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας και ικανοποιώντας τους οπαδούς μας»".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ