ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο Αγρινίου

Παναιτωλικός: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο Αγρινίου

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου στη μάχη που δίνει κατά του κορονοϊού.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλησε να στηρίξει και αυτή με τη σειρά της τη μάχη που δίνει το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίοπυ στη μάχη κατά του κορονοϊού και προχώρησε στη διάρκεια της Παρασκευής σε δωρεά υγειονομικού υλικού.

Συγκεκριμένα πρόσφερε μάσκες, μπλούζες, σκούφος και ποδονάρια ενώ κάλεσε όλους τους κατοίκους του Αγρινίου αλλά και μη να εξακολουθούν να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και παράλληλα έκανε λόγο πως θα προβεί και σε άλλες ενέργειες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τούτες τις δύσκολες στιγμές.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, θέλοντας να ενισχύσει έστω και κατ’ ελάχιστο την προστασία τους, προχώρησε στην προμήθεια υγειονομικού υλικού (μάσκες, ποδονάρια, μπλούζες, σκουφιά), το οποίο παραδόθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Παραμένουμε αρωγοί και θα συνεχίσουμε με νέες πρωτοβουλίες να στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στον «πόλεμο» κατά της πανδημίας του Covid-19, προστατεύοντας την ελληνική κοινωνία.

Καλούμε το σύνολο των συμπολιτών μας να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, συμβάλλοντας ενεργά να γίνει τούτος ο αγώνας νικηφόρος.

Σ’ αυτόν τον αγώνα παίζουμε όλοι μας και ΝΙΚΑΜΕ!"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ