ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ανανέωσαν Ντίας και Λουσέρο, παρελθόν ο Μανά

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των Χόρχε Ντίας και Αντριάν Λουσέρο, ενώ ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας του Αγρινίου με τον Νίκο Μανά.

Θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του Παναιτωλικού οι Χόρχε Ντίας και Αντριάν Λουσέρο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αγρινίου. Ο Ντίας, ο οποίος από το 2017 αποτελεί μία σημαντική μονάδα του Παναιτωλικού, ανανέωσε μέχρι το 2021. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός αναδείχθηκε και MVP της σεζόν.

Επίσης, ο Λουσέρο επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε τη περσινή χρονιά με την Ξάνθη, ενώ φέτος με τον Παναιτωλικό σημείωσε 27 συμμετοχές με 1 γκολ.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου ανέφερε επιπλέον ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Νικολάς Μανά. Ο 25χρονος Αργεντινός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ μετρούσε φέτος 30 συμμετοχές και 3 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ