ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Σίεστεντ

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Σίεστεντ

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Σουηδού κεντρικού μέσου, Ράσμους Σίεστεντ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Το ιδιαίτερο μήνυμα στην μπλούζα του.

Την Τρίτη το Sport24.gr σας ενημέρωσε γ για τις προχωρημένες επαφές του Ράσμους Σίεσνεντ με τον Παναιτωλικό. Την Παρασκευή (16/8) η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Σκανδιναβός, μάλιστα, παρουσιάστηκε με μπλούζα (World Food Programme) της ανθρωπιστικής οργάνωσης του ΟΗΕ που παρέχει τροφή σε, κατά προσέγγιση, 90 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, από τα οποία 58 εκατομμύρια είναι παιδιά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Ράσμους Σιέστεντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διετούς διάρκειας. Ο 27χρονος Σουηδός μέσος έχει αγωνιστεί στη χώρα του με την Κάλμαρ και την Φάλκενμπεργκ, στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού και στο Ισραήλ με τη Χάποελ Χάιφα. Σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μου έχουν κάνει εντύπωση οι άνθρωποι της ομάδας και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει. Είναι ένα περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις σωστά. Αυτό θέλω να κάνω και να συμβάλλω στο να φτάσει ο Παναιτωλικός ψηλότερα από κάθε προηγούμενη χρονιά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ