ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ρομάν

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ρομάν

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την έβδομη θερινή προσθήκη του. Είναι ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ, Γιοάν Ρομάν, ο οποίος έχει περάσει από τις ακαδημίες των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Ενίσχυση στα "φτερά" για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ανακοίνωσε τον 26χρονο Ισπανό αριστερό εξτρέμ, Γιοάν Ρομάν.

Αυτή είναι η έβδομη προσθήκη για την ομάδα του Αγρινίου κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο μετά τους Φρεντερίκο Ντουάρτε (Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ήταν δανεικός κι αποκτήθηκε), Ίγκορ Γιοβάνοβιτς (Κροάτης αμυντικός), Ζοάν Μαρσιάλ (Γάλλος αμυντικός), Κρίστοφερ Κνετ (Αυστριακός γκολκίπερ), Ντάλσιο (Πορτογάλος μέσος) και Μιμίτο (Πορτογάλος μέσος).

Ο Ρομάν γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1993 στην καταλανική πόλη, Ρέους, και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ.

Το 2009 μετακινήθηκε στ' αντίστοιχα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του για τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Βιγιαρεάλ. Αφέθηκε ελεύθερος και υπέγραψε στην Μπράγκα, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός σε Νασιονάλ και την πολωνική, Σλατσκ Βρότσλαβ.

Το 2018 πήγε στην Κύπρο για την ΑΕ Λεμεσού, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μιέντζ Λέγκνιτσα. Είχε δύο γκολ σε πέντε ματς με την κυπριακή ομάδα και πέντε γκολ σε δώδεκα συμμετοχές με την πολωνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ