ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παίρνει Ντιέγκο Λόπες από Μπενφίκα ο Παναιτωλικός

Παίρνει Ντιέγκο Λόπες από Μπενφίκα ο Παναιτωλικός

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντιέγκο Λόπες, αναμένεται να είναι η πρώτη χειμερινή προσθήκη του Παναιτωλικού με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Αφού ξεμπέρδεψαν με τις αποχωρήσεις, στρέφονται στις ενισχύσεις στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ (κι έχουν δίκιο), ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντιέγκο Λόπες, δε βρίσκει χώρο στην Μπενφίκα και βρίσκεται στο δρόμο για την Ελλάδα και το Αγρίνιο.

Ο Ντιέγκο Ιπόλιτο ντα Σίλβα Λόπες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας, πριν μετακινηθεί στα αντίστοιχα της Μπενφίκα.

Με την πρώτη ομάδα των "αετών" δεν πήρε ευκαιρίες και δόθηκε δανεικός στη Ρίο Άβε για δύο σεζόν. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ, ενώ το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν το πέρασε στην πατρίδα του Βραζιλία με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Λόπες αποχώρησε από την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε καθώς θεωρούσε ότι η επιστροφή του στη Βραζιλία αποτέλεσε πισωγύρισμα στην καριέρα του, ενώ παλαιότερα είχε απορρίψει πρόταση της Σταντάρ ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ