ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Το πρωτάθλημα αρχίζει!"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ /  EUROKINISSI)
Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας έκανε η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο (25/8) με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας της Super League το Σάββατο (25/8) με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Επιπροσθέτως, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τις ώρες που θα μπορούν να βγάλουν εισιτήριο για τη νέα σεζόν, καθώς η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

"Το πρωτάθλημα αρχίζει! Ο Παναιτωλικός δίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου τον πρώτο επίσημο αγώνα στο γήπεδό του στις 7.15 το απόγευμα με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα της φετινής Super League.

Η ομάδα μας, στην 7η παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία θέλει (και φέτος) στο πλευρό της όλους τους φίλους της. Στον αγώνα του Σαββάτου και σε όσους ακολουθήσουν. Να τη στηρίξουν, να της συμπαρασταθούν, να τη βοηθήσουν να φτάσει ψηλά.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χιλιάδες φίλαθλοι ήδη δήλωσαν «παρών» αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας που τους εξασφαλίζει μόνιμη θέση στο γήπεδο όλη την περίοδο. Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο είναι ανοικτά καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου. Το Σάββατο θα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί έως και την έναρξη του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός διαθέτει εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 σε πολύ χαμηλές τιμές:

Μεγάλη κερκίδα

VIP (άνω διάζωμα) 430 Γυναικεία – παιδικά 300

VIP (κάτω διάζωμα) 350 Γυναικεία – παιδικά 245

Θύρα 1, Θύρα 2 160 Γυναικεία – παιδικά 115

Μικρή κερκίδα

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 140 Γυναικεία – παιδικά 100

Θύρα 4 105 Γυναικεία – παιδικά 75

Θύρα 5 90 Γυναικεία – παιδικά 65

Πέταλο

Θύρα 6, Θύρα 7 60

Οικογενειακή κερκίδα

(Θύρα 1 τμήμα 1):

Πατέρας + Μητέρα + Παιδί 280

Πατέρας ή Μητέρα + Παιδί 160

Κάθε επιπλέον παιδί 50

ΑΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Όσοι θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας το Σάββατο, μπορούν να αγοράσουν και απλό εισιτήριο σε επίσης χαμηλές τιμές. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα

Θύρα 1, Θύρα 2 15 Γυναικεία – παιδικά 10

Μικρή κερκίδα

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 12 Γυναικεία – παιδικά 8

Θύρα 4, Θύρα 5 10 Γυναικεία – παιδικά 7

Πέταλο

Θύρα 6, Θύρα 7 7 Γυναικεία – παιδικά 5

Για την προμήθεια του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του VIVA.gr"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ