ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Διαιτησία που θύμισε… παλιές καλές εποχές"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Παναιτωλικός, Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναιτωλικό παραδέχονται ότι δεν έπαιξαν καλά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Μάνταλου. Η αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και το post του Χρήστου Στούμπου.

Την ήττα με 1-2 γνώρισε στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναιτωλικός, για την 24η αγωνιστική της Super League. Στην ομάδα του Αγρινίου παραδέχονται ότι δεν έπαιξαν καλά, αλλά έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Καβαλιώτη διαιτητή, Σταύρου Μάνταλου. Εξέφρασαν μάλιστα τη διαμαρτυρία τους και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, αλλά και μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστου Στούμπου.

Η ομάδα του Αγρινίου ανέφερε στο σάιτ της : "Η ομάδα μας δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, αλλά είχε να αντιμετωπίσει και διαιτησία που θύμισε… παλιές καλές εποχές. Στο 45’ ο Στόουκς έκανε επιθετικό φάουλ στον Μπεχαράνο και από το κεφάλι του Ουίλιαν η μπάλα κατέληξε στην εστία του Κυριακίδη για να γίνει το 1-0. Στο 51’ ο Στόουκς χτύπησε εκτός φάσης τον Μπεχαράνο με κεφαλιά και «τιμωρήθηκε» με κίτρινη κάρτα (!!!) από τον Μάνταλο".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Από τη μεριά του ο Χρήστος Στούμπας, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Ο επιθετικός σπρώχνει τον αμυντικό και γίνεται το 1-0. Μετά ρίχνει κουτουλιά και με τον «κανονισμό Μάνταλου» η κόκκινη γίνεται κίτρινη. «Σπρώχνει» και ο διαιτητής όσο μπορεί και τον αγχώνει το 2-1. Δίνει τρία λεπτά καθυστερήσεις (!!!), όταν (μόνο) ο τερματοφύλακας ήταν πεσμένος κάτω ένα τετράλεπτο και βάλε. Μήπως κάποιος πρέπει να τον «σπρώξει» κι αυτόν. Ο λύκος κι αν εγέρασε…".

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Διαιτησία που θύμισε… παλιές καλές εποχές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη μετά από τέσσερις μήνες ο Απόλλων, 2-1 τον Παναιτωλικό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ