ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ουάρντα: "Θα πάω σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη"

Ουάρντα: "Θα πάω σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη"
Ουάρντα INTIME SPORTS

Τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα εξέφρασε στους συμπατριώτες του ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, Αμρ Ουάρντα, κεντρικό πρόσωπο των Αγρινιωτών στο ξεκίνημα της Super League.

Ο Αμρ Ουάρντα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την ευρωπαϊκή του διαδρομή στον Παναιτωλικό και οι συμπατριώτες του παρακολουθούν στενά τις επιδόσεις του. Ο 22χρονος Αιγύπτιος κέρδισε πέναλτι στην ήττα των Αγρινιωτών από τον Παναθηναϊκό, ενώ άνοιξε το σκορ στο "διπλό" της ομάδας του στην Τρίπολη, με τον Αστέρα.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα "kingfut.com" για το ξεκίνημά του στα "καναρίνια" και δήλωσε ότι Θεού θέλοντος "θα πάω σε μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη".

Ο Ουάρντα ανέφερε: "Σε δύο παιχνίδια έχω πάρει ένα πέναλτι και έχω βάλει ένα γκολ. Αν το θέλει ο Θεός θα πάρω μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη". Κλήθηκε να σχολιάσει τη στιγμή κατά την οποία έδωσε τη φανέλα του σε έναν νεαρό φίλο, που έδωσε το παρών στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό.

Ουάρντα: "Θα πάω σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

"Του έδωσα τη φανέλα μου γιατί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μου φώναζε: «Ουάρντα, δώσε μου τη φανέλα σου σε παρακαλώ»" δήλωσε ο 22χρονος για τον πιτσιρικά, ο οποίος ήταν Αιγύπτιος .

Φιλική οκτάρα με Φλόγα Παλαιομάνινας

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ατομικό οι Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος. Οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό αγώνα με τη Φλόγα Παλαιομάνινας και επικράτησαν με σκορ 8-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ρομέρο (12’, 73’, 88’), Καμαρά (20’), Βασιλείου (45’), Μήλιος (48’), Βιγιαφάνιες (56, 77’).

Αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Μπεχαράνο Ντιέγκο, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Σάαντο, Ζαρκάδας, Ρουσκουσέδα, Ρομέρο, Καμαρά, Μήλιος, Βασιλείου. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βιγιαφάνιες, Βασιλούδης, Μιχάι.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ