ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Μπελεβώνης πρόεδρος στον Παναιτωλικό

Ο Μπελεβώνης πρόεδρος στον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γεράσιμος Μπελεβώνης θα διαδεχθεί τον Φώτη Κωστούλα στην προεδρία του Παναιτωλικού ενώ έγινε γνωστό και το νέο Δ.Σ. της ομάδας του Αγρινίου.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστή η πρόθεση του Φώτη Κωστούλα να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου στον Παναιτωλικό και αν μπορέσει να βρει τον διάδοχο του που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα του Αγρινίου.

Μέχρι τότε όμως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα αλλά χωρίς να είναι ο ίδιος μπροστάρης και βάζοντας έμπιστους ανθρώπους του σε καίρια πόστα. Ένας εξ αυτών ο άμεσος συνεργάτης του Γεράσιμος Μπελεβώνης ο οποίος ανέλαβε και την προεδρεία του συλλόγου και όρισε το νέο Δ.Σ. της ομάδας του Αγρινίου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτη Κωστούλα, να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου, ο νέος πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης προχώρησε στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοινώνεται η σύνθεσή του:

Πρόεδρος: Γεράσιμος Μπελεβώνης

Μέλη: Θωμάς Σπύρου(Επιχειρηματίας)

Γιώργος Σωτηρόπουλος(Επιχειρηματίας)

Κώστας Τάκος(Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού)

Κώστας Γιωτόπουλος(Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών)

Παναγιώτης Καψάλης(Πολιτικός Μηχανικός)

Παναγιώτης Στεργίου(Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού)

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη χάραξη της γενικότερης πολιτικής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο Δ.Σ. θα πορευτεί στο δρόμο που χάραξε ο Φώτης Κωστούλας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το καλοκαίρι του 2005 και από τη Γ’ Εθνική τον οδήγησε και τον καθιέρωσε στη Super League. Βαδίζοντας με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, σύμφωνα με τις αρχές του Συλλόγου μας στα 91 χρόνια της πορείας τους.

Η παρουσία του ως μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το νέο διοικητικό σχήμα, εγγυάται την ομαλή συνέχιση αυτής της πορείας.

Η ταυτόχρονη συστράτευση των φίλων του Παναιτωλικού, θα βοηθήσει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ