Ο Μόρας στον Παναιτωλικό

Μόρας

Στην απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα προχωρά ο Παναιτωλικός. Επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2007 ο 36χρονος στόπερ. Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή του.

Ο "εκλεκτός" του Παναιτωλικού για το κέντρο της άμυνας είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα του Αγρινίου και επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2007.

Ο Θεσσαλός στόπερ έπαιζε από εκείνη τη χρονιά στην Ιταλία, αλλά είχε μεσολαβήσει και ένα εξάμηνο η Premier League (Σουόνσι). Για μια τετραετία ήταν στην Μπολόνια και ακολούθησαν οι Τσεζένα, Βερόνα και Μπάρι. Ο Μόρας είναι γεννημένος στις 26/8/1981 και ξεκίνησε να παίζει στην ΑΕΛ.

Εκεί έμεινε για 1,5 χρόνο, ακολούθησε η Προοδευτική για μια διετία, ενώ στην ΑΕΚ έπαιξε από το 2003 μέχρι το 2007. Με την Εθνική Ελλάδας ο Μόρας (είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1981) έχει καταγράψει 27 συμμετοχές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στη Serie B, στη Μπάρι (24 συμμετοχές).

Photo credits: Eurokinissi

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ