ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νταλακούρας: "Δυο γκολ από αδράνειες της στιγμής"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
Παναιτωλικός, Νταλακούρας EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο υποστήριξε πως το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στις αρχές του δευτέρου μέρους έκανε τα πράγματα δύσκολα.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αν δεν είχε δυο στιγμές αδράνειας στις οποίες δέχτηκε τα δυο γκολ και αν εκμεταλλευόταν την υπεροχή που είχε μέχρι το 25' της αναμέτρησης.

Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Νταλακούρας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο:

"Νομίζω ότι ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, γενικά μπήκε καλά στο γήπεδο και θεωρώ ότι αποτέλεσμα της προσπάθειας μας αυτής ήταν να έχουμε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Μάκο. Από εκεί και μετά μέχρι το 25' πιστεύω ότι ελέγχαμε την κατάσταση και μάλιστα σε ένα καλό επίπεδο. Στο 25' από μια αδράνεια της στιγμής δεχτήκαμε το γκολ και αυτό μας άλλαξε την αντιμετώπιση που είχαμε στο παιχνίδι.

Γενικά όμως πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μετά το γκολ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές στιγμές, δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε κάτι. Δεν σας το κρύβω ότι στα αποδυτήρια όλοι νοιώθαμε ότι μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.

Πιστεύω όμως ότι το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε πάλι που και αυτό ήταν απόρροια μιας στημένης φάσης νομίζω ότι έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για τον Πανιώνιο. Από εκεί και μετά δεν μπορείς εύκολα να γυρίσεις μια κατάσταση γιατί ο Πανιώνιος είναι μια έμπειρη ομάδα, υπάρχουν παιδιά που παίζουν χρόνια σε αυτή την ομάδα και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο.

Παρά τις όποιες προσπάθειες κάναμε από τον πάγκο και τα παιδιά που μπήκαν μέσα προσπάθησαν να αλλάξουν κάτι δεν το καταφέραμε και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ νομίζω ότι οι άνθρωποι της ομάδας μας πρέπει να είναι ευχαριστημένοι σχετικά απ' αυτή την προσπάθεια που έγινε σήμερα και αυτό πρέπει να μας δώσει μια καινούρια δύναμη όπως το αποτέλεσμα και η προσπάθεια της προηγούμενης Τετάρτης για να κάνουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την ομάδα προσωπικά για αυτό που έγινε στις τελευταίες μέρες".

Για το ποια ήταν η διαφορά σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ;
" Δεν έχω μελετήσει ακόμα τα στατιστικά για να μπορώ να πω με λεπτομέρεια τα πράγματα. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμία, όλες οι ομάδες χρειάζονται κάτι καλύτερο. Το ίδιο συμβαίνει και για την δική μας ομάδα. Πιστεύω όμως πως όταν μπεις πίσω στο σκορ με μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο που δεν είναι τόσο η διαφορά δυναμικότητας όσο ότι είναι μια ομάδα που κάποια παιδιά παίζουν τόσα χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορεί να διαχειρίζεται και δύσκολες καταστάσεις, πόσο μάλλον όταν είναι μπροστά στο σκορ να διαχειρίζεται πιο εύκολες καταστάσεις. Εκεί νομίζω ότι είναι η διαφορά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ