ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μουνιέ: "Συγγνώμη από τον Σα, δεν είχα πρόθεση"

Μουνιέ: "Συγγνώμη από τον Σα, δεν είχα πρόθεση"

Ο Αντονί Μουνιέ ζήτησε με ανάρτησή του στα social media συγγνώμη από τον Ζοζέ Σα για τον τραυματισμό του Πορτογάλου γκολκίπερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό διεκόπη για ένα πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 29', όταν ο Άλβαρες εκτέλεσε φάουλ και ο Μουνιέ στην προσπάθειά του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, βρήκε στο πρόσωπο τον Σα με το πόδι.

Το κεφάλι του Πορτογάλου γκολκίπερ των ερυθρολεύκων μάτωσε κι ενώ φαινόταν πως θα γίνει αλλαγή, τελικά συνέχισε. Ο εκ των πρωταγωνιστών της φάσης και Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αγρινίου, Αντονί Μουνιέ, ζήτησε συγγνώμη από τον Ίβηρα μέσω ανάρτησής του στα social media (είχε απολογηθεί αρχικά στον Σα αμέσως μετά την αποχώρηση του ιατρικού επιτελείου από τον αγωνιστικό χώρο).

Μουνιέ: "Συγγνώμη από τον Σα, δεν είχα πρόθεση"

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντονί Μουνιέ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν κόκκινη, ενώ ο Νίκος Γαβαλάς έκανε γνωστό ότι στο κεφάλι του Ζοζέ Σα έγιναν 15 ράμματα.

"Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από αυτήν την ήττα για να χτίσουμε τις επιτυχίες του μέλλοντος. Ξανά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Ζοζέ Σα. Δεν πήγα με καμία πρόθεση να τον χτυπήσω στο πρόσωπο με το πόδι μου, μόνο κοιτούσα την μπάλα...", είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του Αντονί Μουνιέ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ