ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μιχάι: "Με τραβάει ο Βαρέλα για να πάρει πλεονέκτημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ενέα Μιχάι που ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο εξέφρασε τη δική του άποψη λέγοντας πως αρχικά του έχει γίνει φάουλ από τον Βαρέλα.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Ενέα Μιχάι, ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Βαρέλα και με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη συγκεκριμένη φάση λέγοντας πως πρώτα έχει προηγηθεί τράβηγμα του Βαρέλα για να κερδίσει πλεονέκτημα και πως πρέπει ότι ισχύει για τη μια ομάδα να ισχύει και για την άλλη.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Για τη φάση του πέναλτι έχω να πω πως ό,τι ισχύει για τη μία ομάδα, πρέπει να ισχύει και για την άλλη. Αν υπάρχει ένα τράβηγμα από τη δική μου μεριά πρέπει να κοιτάξει ο διαιτητής ότι στην αρχή της φάσης με τράβηξε ο Βαρέλα για να έχει το πλεονέκτημα.

Στη συνέχεια υπάρχει επαφή, αλλά δεν είναι το ίδιο με αυτό που έγινε στην αρχή της φάσης. Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον ιδρώτα των παικτών, όλων των παικτών... όταν αγωνίζεσαι 95 λεπτά και τρέχεις για ένα αποτέλεσμα πρέπει ο διαιτητής να σέβεται τον ιδρώτα όλων των παικτών".

Αναφορικά με την επιθυμία του αν μπορέσει στο μέλλον να αγωνιστεί με την γαλανόλευκη υποστήριξε:
"Μεγάλωσα εδώ, πήγα σχολείο εδώ, νοιώθω Έλληνας και θα είναι τιμή για μένα στο μέλλον αν τα καταφέρω να αγωνιστώ με την γαλανόλευκη".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ