ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μιχαηλίδης: "Είμαστε αυτόχειρες"

Μιχαηλίδης: "Είμαστε αυτόχειρες"

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, τόνισε ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν διαχειρίστηκαν σωστά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Παναιταλικός προηγήθηκε με 0-2 κόντρα στην ΑΕΛ, όμως οι γηπεδούχοι με δύο εύστοχα πέναλτι κατάφεραν να πάρουν το βαθμό. Ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν διαχειρίστηκαν σωστά την αναμέτρηση και αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: "Η πιο ήπια έκφραση που μπορώ να πω για σήμερα, είναι ότι σήμερα είμαστε αυτόχειρες. Ένα παιχνίδι το οποίο που ελέγχαμε πλήρως, με το σκορ στο 0-2. Δυστυχώς με δύο πέναλτι χάσαμε μια νίκη για εμάς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να διδασκόμαστε και πως να διαχειρίζομαστε ορισμένα παιχνίδια".

Για την έλλειψη διαχείρισης όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι όμοιο με άλλο, έχει το καθένα τα δικά του χαρακτηριστικά. Τα παιδιά ζουν και παίζουν κάτω από πίεση. Η πίεση φέρνει ανασφάλεια και η ανασφάλεια φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ