ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μιράντα, ο εξτρέμ που "κυνηγά" ο Παναιτωλικός

Μιράντα, ο εξτρέμ που "κυνηγά" ο Παναιτωλικός
Μιράντα

Ο ποδοσφαιριστής που "παλεύει" να φέρει ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή ο 22χρονος εξτρέμ, Λιονέλ Μιράντα. (VIDEOS).

Παίκτη που να παίζει στα άκρα της επίθεσης επιδιώκει να αποκτήσει ο Παναιτωλικός και στην κορυφή της λίστας είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Λιονέλ Μιράντα. Είναι Αργεντίνος, έχει γεννηθεί στις 7 Ιανουαρίου το 1994 και την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Χιούστον Ντίναμο, στο MLS.

Ο 22χρονος έπαιξε σε 20 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Από το 2012 ανήκει στην Ιντεπεντιέντε (34 συμμετοχές, 2 γκολ), με την οποία ο Παναιτωλικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις (από εκεί είχε αποκτηθεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες). Ο Μιράντα έκανε ντεμπούτο στο Κόπα Λιμπερταδόρες τον Μάρτιο του 2013.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα το "παλεύει" η ομάδα του Αγρινίου και δεν έχει βρει ακόμα τη "χρυσή" τομή για να φέρει στο Αγρίνιο τον βραχύσωμο εξτρέμ (έχει ύψος 1.70). Αν "ναυαγήσει" η περίπτωση αυτή, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για να αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ