ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει του προπονητή στον Παναιτωλικό

Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει του προπονητή στον Παναιτωλικό
Παναιτωλικός, Ουάρντα INTIME SPORTS

Χωρίς τους Ουάρντα και Κέβιν έγιναν οι προπονήσεις της Τρίτης με τον πρώτο να αναχωρεί για την Αίγυπτο και τον δεύτερο να παραμένει κλινήρης. Εντείνονται οι επαφές για τον διάδοχο του Πόντες.

Με τον Γιάννη Νταλακούρα να ηγείται της προπόνησης συνεχίζεται καθημερινά το πρόγραμμα της ομάδας του Παναιτωλικού καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Πόντες. Οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου από την Κυριακή είναι σε συζητήσεις θέλοντας να κλείσει άμεσα το θέμα ενώ το Σάββατο ακούστηκε από την εξέδρα και το όνομα του Μάκη Χαβου το οποίο παρέπεμψε σε ενδεχόμενη επιστροφή του στο Αγρίνιο. Το σίγουρο όμως είναι ότι ακόμα δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σε ότι αφορά τώρα το πρόγραμμα προετοιμασίας αυτό συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση την Τρίτη και με τους Ουάρντα, Κέβιν να απέχουν. Ο μεν Αιγύπτιος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του για το φιλικό της Κυριακής (11/10) με την Ζάμπια ενώ ο Κέβιν παραμένει κλινήρης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Δύο προπονήσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Το πρωί με ασκήσεις ταχυδύναμης και σπριντ και το απόγευμα με παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο. Δεν προπονήθηκαν ο Ουάρντα που κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου και ο Κέβιν που αναρρώνει. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Κυριακίδης, ο Καμαρά και ο Κόρσιενς. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ