ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με βασικούς για τη πρόκριση ο Παναιτωλικός

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη Κρήτη για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Εργοτέλη εκεί όπου θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για τη πρόκριση και να αποφευχθούν τα όποια σενάρια ισοβαθμίας.

Έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη πρόκριση και να μη μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμία θέλει την Πέμπτη ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Πέμπτη.

Για τον λόγο αυτό ο Μάκης Χάβος επέλεξε να έχει μαζί του αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του ώστε να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο και να πάρει τη νίκη. Βέβαια η ομάδα του Αγρινίου κυνηγάει τη πρόκριση μόνο ως δεύτερη καθώς η Ξάνθη μετά την επικράτηση της και επί του Πανσερραϊκού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η αποστολή του Παναιτωλικού αναχωρεί για το Ηράκλειο όπου αύριο (ώρα 15.00) αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στην 3αγωνιστική του κυπέλλου.

Συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Μπεχαράνο, Ντίας, Μιχάι, Μαρκόβσκι, Μάζουρεκ, Πάουλο, Ρότσα, Ρόσα, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μύγας, Ροντρίγκες, Γιαννιώτης, Κλέσιο, Παρράς, Βακράκος, Βασιλούδης, Κουσιάδης".

6ος Όμιλος, η βαθμολογία
1) Ξάνθη 9
2) Παναιτωλικός 3
3) Πανσερραϊκός 3
4) Εργοτέλης 0

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ