ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Νταλακούρα κόντρα στον Πανιώνιο... και βλέπει ο Παναιτωλικός

Με Νταλακούρα κόντρα στον Πανιώνιο... και βλέπει ο Παναιτωλικός
Παναιτωλικός, Ουάρντα INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Νταλακούρας θα καθοδηγήσει τους παίκτες του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο και οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για την έλευση του αντικαταστάτη του Πόντες.

Με υπηρεσιακό προπονητή, τον Γιάννη Νταλακούρα, θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός θέλοντας να δείξει πως η ήττα από την Καλλονή ήταν απλά μια κακή παρένθεση με συνέπεια την απομάκρυνση του Πόντες. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της U20 θα καθίσει στον πάγκο θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κόντρα στους "κυανέρυθρους".

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ομάδας του Παναιτωλικού συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την διακοπή που ακολουθεί ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως σκοπός του Θανάση Κωστούλα είναι να βρει έναν προπονητή ξένο ο οποίος θα έχει θητεία όμως από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα βέβαια δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός από τους ιθύνοντες του συλλόγου οι οποίοι συνεχίζουν να δέχονται προτάσεις από μάνατζερ και να συζητούν με τους υποψηφίους.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Παναιτωλικού συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νταλακούρα με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει: "Προθέρμανση ασκήσεις τακτικής, δίτερμα, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Καμαρά και Κόρσιενς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 9.00 το πρωί στο Emileon".

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, βρέθηκε στην προπόνηση του Παναιτωλικού και μίλησε στους παίκτες της ομάδας ενόψει της συνέχειας και βάζοντας τους "χέρι" για την βαριά ήττα με 5-1 από την Καλλονή.

Βράβευση για Ρομέρο, Ουάρντα

Την Πέμπτη τώρα πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των κορυφαίων στην 4η και 5η αγωνιστική με τα βραβεία να πηγαίνουν σε Ρομέρο και Ουάρντα. Η ανακοίνωση ανέφερε: "Η βράβευση των mvp της ομάδας μας στους δύο τελευταίους αγώνες με Βέροια και Καλλονή πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΕΖΑΣ ΑΕΒΕ – Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων» που είναι χορηγός του Παναιτωλικού. Ο Εμιλιάνο Ρομέρο και ο Αμρ Ουάρντα παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον κ. Κωνσταντίνο Σουλιώτη (Διευθύνων Σύμβουλος) και τον Ταξιάρχη Πρέζα (πρόεδρος εταιρίας).

Δείτε το video της εκδήλωσης:

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ