ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Μπράβο και Ρέι απέναντι στον Πλατανιά

Με Μπράβο και Ρέι απέναντι στον Πλατανιά

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, πήρε στην αποστολή για πρώτη φορά τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Φεντερίκο Μπράβο και Άλβαρο Ρέι, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πλατανιά, την Κυριακή στο Αγρίνιο στις 17:15 για την 21η αγωνιστική της Super League, και ο Μάκης Χάβος πήρε μαζί του για πρώτη φορά στην αποστολή τον Αργεντινό μέσο, Φεντερίκο Μπράβο, και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Άλβαρο Ρέι.

Τις δύο τελευταίες προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή. Εντός είναι και οι Λόπες, Παπαδόπουλος και Καβουσάκης, όλες οι μεταγραφές του Γενάρη, ουσιαστικά.

Εκτός είναι ο Γιώργος Μύγας, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαθέσιμος γι' αυτή την αναμέτρηση, καθώς είναι τιμωρημένος. Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Ρέι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Παπουτσογιαννόπουλος, Λόπες, Χαντάκιας, Καβουσάκης, Κυριακίδης.

Μετά από 20 ματς στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση, ο Πλατανιάς 29 και βρίσκεται στην 7η.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ