ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Σπείραμε και... θερίσαμε μετά από τέσσερα ματς"

Ματζουράκης: "Σπείραμε και... θερίσαμε μετά από τέσσερα ματς"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χαρακτήρισε τη νίκη του Παναιτωλικού "χρυσή" και τόνισε ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη με τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του και ο έμπειρος τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι περήφανος και ευχαριστημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου χαρακτήρισε "χρυσή" τη νίκη της ομάδας του, έδωσε συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές του και υποστήριξε ότι η διακοπή θα βοηθήσει τον Παναιτωλικό ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Για όλο το οικοδόμημα του Παναιτωλικού ήταν μια χρυσή νίκη. Είναι το πρώτο ματς μετά από τέσσερα παιχνίδια που σπείραμε και θερίσαμε. Στα προηγούμενα ματς δουλέψαμε καλά αλλά δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που εδώ και μέρες δουλεύουν πολύ και σήμερα δούλεψαν πάλι με ένταση. Έβγαλαν ενέργεια στο ματς και έδειξαν με την αγωνιστικότητα τους ότι το θέλουν και το πήραν. Πρέπει στην συνέχεια όμως να βγάλουμε πιο ποιοτικό παιχνίδι και θα δουλέψουμε τώρα και στην διακοπή".

Για την εικόνα στο πρώτο 10λεπτο και την αντίδραση στην συνέχεια:
"Είδα στις προπονήσεις τις καθημερινές τους παίκτες να αποκτούν μια εμπιστοσύνη. Γι' αυτό είπα ότι σήμερα θερίσαμε, κάτι που δεν κάναμε σε άλλα ματς. Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στα μαρκαρίσματα. Δικαιολογώ ότι υπάρχει και άγχος και στρες γιατί μας έλειπε η νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ψυχολογίας".

Για το αν ο Παναιτωλικός κέρδισε και παίκτες όπως ο Μύγας:
"Πολύ σωστά. Δεν μένω ποτέ σε άτομα, αλλά πρέπει να το αναφέρω γιατί το παιδί έχει δουλέψει αρκετά. Έχει δυνατότητες και ταλέντο, που πρέπει να το στηρίξουμε και να του δώσουμε την ευκαιρία. Χάρηκα για όλους, αλλά είναι παίκτης με προοπτική μεγάλη. Χάρηκα για την εμφάνιση του".

Αν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση:
"Χρησιμοποίησα την λέξη χρυσή νίκη γιατί έρχεται ακριβώς μετά από κάτι που μας έλειπε καιρό. Είχαμε απέναντι μια ομάδα με ποιότητα και ομαδικό συντελεστή που δεν τον έχει κανείς. Τρία χρόνια, παίζουν μαζί 9 παίκτες. Έχουν δέσιμο κι αυτό μετράει. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 2 δρόμοι. Επένδυση και ομοιογένεια".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ