ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μαντζουράκης: "Καταπληκτικοί στο πρώτο μέρος, σε τρικυμία στο δεύτερο"

Μαντζουράκης: "Καταπληκτικοί στο πρώτο μέρος, σε τρικυμία στο δεύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο υποστήριξε ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο άφησαν τα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Δυο πρόσωπα έδειξε ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό του συλλόγου Γιάννη Μαντζουράκη. Ο 66χρονος προπονητής υποστήριξε ότι η ομάδα του μπήκε καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση αλλά οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν την ομάδα.

Εν συνεχεία χαρακτήρισε ως τρικυμία την εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο με τους παίκτες του να ξεχνούν τα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας με απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι της τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Με πολλά βαρίδια στην πλάτη τους από αποφάσεις. Δεν συγκρίνεται ωστόσο με το δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε σε μια τρικυμία. Θεωρώ ότι μπήκαμε ορμητικά στο δεύτερο μέρος αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν καλοί, αλλά παραλείψαμε την ισορροπία η οποία δεν υπήρχε. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο επιθετικά αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε επιθέσεις.

Στην άμυνα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει καθαρές ευκαιρίες. Έχουμε λόγω διαφόρων προβλημάτων δυσκολίες στον σχηματισμό ενδεκάδας. Ανεξάρτητα από όλα εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια. Με δυσκολίες που συναντούν! Ο Παναιτωλικός είναι… σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει».

-Για το γεγονός ότι όλες οι φάσεις του Ατρόμητου βγήκαν με τον ίδιο τρόπο, κάθετες στην πλάτη της άμυνας:
«Τέσσερις, όσες και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο. Είπα, ότι μπήκαν οι παίκτες σε τρικυμία γιατί άφησαν πίσω τα ανασταλτικά καθήκοντα. Δεν πιέζαμε στην μπάλα και έβγαιναν εύκολα στην πλάτη μας. Είχε και πρόβλημα ο Παπάζογλου και 1-2 φορές μας πέρασαν με τις κάθετες από εκεί. Είχε έναν τραυματισμό από υπερένταση».

-Για τις αποφάσεις του Βοσκάκη:
«Κάθε μέρα αυτά θα λέω; Θα γίνω συγγραφέας σε λίγο».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ