ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μάκος: "Χάσαμε από δικά μας λάθη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γρηγόρης Μάκος τόνισε ότι ο Παναιτωλικός έχασε από τον Παναθηναϊκό λόγω των λαθών που έγιναν από την ομάδα του Αγρινίου, ενώ χαρακτήρισε ως πλασματικό το σκορ.

Τόσο ο Γρηγόρης Μάκος όσο και ο Τάσος Τσοκάνης στις δηλώσεις τους μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισαν το 4-0 ως πλασματικό σκορ. Οι δύο παίκτες του Παναιτωλικού επεσήμαναν ότι η ομάδα τους έχασε λόγω των λαθών που έγιναν.

Ο 30χρονος μέσος του Παναιτωλικού τόνισε: "Πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται για γκολ με μεγάλες ομάδες και εμείς δεν το κάναμε. Για 67 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δώσαμε μια συνέχεια απ’ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι ένα βαρύ σκορ, ίσως πλασματικό.

Είχαμε δύο τραυματισμούς που μας έφεραν σε μπλακ άουτ και ήρθε το 4-0. Είμαστε απ’ τις ομάδες που άμα δεχτούμε γκολ δύσκολα το γυρνάμε, φοβηθήκαμε αρκετά μην πάρει μεγάλη τροπή το σκορ. Δεν απειληθήκαμε απ’ τον Παναθηναϊκό οργανωμένα, από δικά μας τα λάθη χάσαμε, με τον νέο προπονητή έχουμε αλλάξει πρόσωπο και πάμε για τη νίκη στο επόμενο ματς".

Από την πλευρά του ο Τάσος Τσοκάνης είπε: "Σίγουρα είναι πλασματικό το σκορ. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και αυτό μας αδικεί. Ο αντίπαλος όσες ευκαιρίες έκανε τις εκμεταλλεύτηκε σε αντίθεση με εμάς και αυτό έφερε αυτό το βαρύ σκορ. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει με τον καινούργιο κόουτς, δουλεύουμε πολύ στο τακτικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και με τον καινούργιο κόουτς έχει βελτιωθεί πολύ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ