ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα

Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμρ Ουάρντα με τον Παναιτωλικό ανάγκασαν τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να τον καλέσει για τα φιλικά στα τέλη Μαρτίου με τη Νιγηρία. (VIDEO)

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν έχοντας συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος είναι λογικό με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Αιγύπτου.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις για τα δυο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Αίγυπτος στα τέλη Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 25 και 29 Μαρτίου με τη Νιγηρία.

Παρέλαβαν τα βραβεία τους Κυριακίδης, Ουάρντα

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων MVP που κέρδισαν ο Δημήτρης Κυριακίδης για την εμφάνιση του στον αγώνα με τον Πλατανιά και ο Αμρ Ουάρντα για την παρουσία του στο ματς με την Ξάνθη.

Την απονομή στους δύο ποδοσφαιριστές έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας του Παναιτωλικού Βασίλης Ξανθόπουλος με τους δυο άσους της ομάδας του Αγρινίου να ευχαριστούν τον κόσμο που τους ανέδειξε MVP και να φιλοδοξούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ