ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Κατασκοπεία" Πόντες στην Τρίπολη

"Κατασκοπεία" Πόντες στην Τρίπολη
Πόντες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες, βρέθηκε στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης - αντιπάλου της 6ης αγωνιστικής - με τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο, στις 3 Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική της Super League. Και το πορτογαλικό τεχνικό τιμ της ομάδας του Αγρινίου - προΐσταντος του Λεονέλ Πόντες αλλά με τη συνοδεία των βοηθών του Πέδρο Ιλιάρκο Πίντο και Ντανιέλ Γκονσάλβες - βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για να παρακολουθήσει το μεθεπόμενο αντίπαλό του.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, αναλύθηκαν τα συμπεράσματα που βγήκαν από την εντός έδρας ισοπαλία της 4ης αγωνιστικής, την Τρίτη με αντίπαλο τη Βέροια. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προθέρμανση, άσκηση κατοχή και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικά προπονήθηκαν οι Καμαρά και Κόρσιενς, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούν.

Χρόνος δεν υπάρχει, με το τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού να επιχειρεί ταχύτατη ανασύνταξη καθώς το Σάββατο η ομάδα του Αγρινίου ταξιδεύει στη Λέσβο για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, εκτός έδρας κόντρα στην Καλλονή.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ