Κάστρο: "Θέλουμε την έκτη θέση"

Ο Λουίς Κάστρο έθεσε κατά την παρουσίαση του από τον Παναιτωλικό ως στόχο την έκτη θέση και ξεκαθάρισε ότι αναμένονται κι άλλες προσθήκες για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Μάκης Μπελεβώνης παρουσίασε στο Αγρίνιο τον 38χρονο Πορτογάλο νέο προπονητή του Παναιτωλικού, Λουίς Κάστρο, ενώ μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ίβηρας αναφέρθηκε στην πρόκληση κατάκτησης της έκτης θέσης - κάτι που δεν έχει καταφέρει η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ποτέ στην ιστορία της, εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την πρόταση και ξεκαθάρισε ότι το ρόστερ δεν έχει κλείσει.

"Ευχαριστώ για την παρουσία σας και ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θέλω να κάνω βάσεις για το μέλλον και αυτό είναι σημαντικό. Όλοι μαζί, φίλαθλοι και διοίκηση και παίκτες και μέσα από πολύ δουλειά θέλουμε να πετύχουμε.

Όποιος παίκτης ήταν εδώ πριν, έχει ένα πλεονέκτημα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα όσον αφορά τον τρόπο ποδοσφαίρου και θα πρέπει να αυτό να το μάθω τόσο στους παλιούς όσο και στους νέους παίκτες. Δεν μπορώ να ξεχωρίζω παίκτες.

Τεχνική, προσωπικότητα, είναι λόγοι που μπήκαν στη ζυγαριά για όλους τους παίκτες. Πιστεύω ότι οι παίκτες που ήρθαν και αυτοί που έμειναν είναι σε αυτή την προσδοκία", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές:

Στις μεταγραφές: "Eάν υπάρχουν καλές περιπτώσεις για κάποιους παίκτες, μακάρι να το καταφέρουμε και να τους πάρουμε. Αν βρούμε παίκτες που μας καλύπτουν αυτό που θέλουμε και είναι στις οικονομικές μας δυνατότητες, μέχρι την τελευταία μέρα θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Δεν μπορώ να πω ότι το ρόστερ είναι κλεισμένο".

Για το διπλό στόχο ενόψει της νέας σεζόν: "Θέλουμε από την πρώτη αγωνιστική να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε. Θέλουμε διάρκεια και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο αλλά ξαναλέω ότι από την αρχή πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ρώτησα για την ομάδα παίκτες που έχουν περάσει από εδώ ή έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα. Επίσης το πρότζεκτ ήταν κάτι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο πρότζεκτ και χρειάζεται χρόνο αλλά ήθελα να έχω την ευκαιρία μου.

Μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός στην ιστορία του δεν έχει καταφέρει ποτέ να είναι στην έκτη θέση. Εγώ θέλω μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να είμαι. Αν δεν ήθελα να έχω πίεση καθόμουν στην Πορτογαλία με ένα καλό μισθό που είχα και δεν θα ερχόμουν εδώ. Ξέρω πολύ καλά το πρότζεκτ της ομάδας και τις απαιτήσει του κόσμου. Ακόμα και αυτός που κουρεύει το γήπεδο, ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές, όλοι πρέπει να πετύχουμε. Υπόσχομαι επιθετικό ποδόσφαιρο και θα το δείτε".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS