ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καραδοκεί για Μαρκόβσκι η Λαμία

Καραδοκεί για Μαρκόβσκι η Λαμία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μέλλον του Μάρκο Μαρκόβσκι στον Παναιτωλικό είναι αβέβαιο και στη Λαμία παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 31χρονου Σέρβου επιθετικού.

Από τη στιγμή που οι Μακόλεϊ Κριστάντους (έχει φύγει ήδη από την ομάδα της Φθιώτιδας) και Αλεσάντρε Ντακόλ (είναι σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου και δεν υπολογίζεται) είναι σίγουρο ότι δεν θα φορούν τη φανέλα της Λαμίας και το 2018, οι "κυανόλευκοι" ψάχνουν για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Κι αυτό γιατί στο ρόστερ υπάρχει μόνον ένας "καθαρόαιμος" επιθετικός, ο Πατρίκ Βουό, ο οποίος παρουσιάζει αρκετά συχνά προβλήματα τραυματισμών. Μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθούν διακριτικά στην ομάδα της Φθιώτιδας είναι του Μάρκο Μαρκόβσκι. Εξάλλου, όπως υποστήριξε κι ο Μπάμπης Τεννές, θα κινηθούν κυρίως στην ελληνική αγορά.

Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναιτωλικού. Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου, αλλά δεν είναι στην "πρώτη γραμμή" των πλάνων του Μάκη Χάβου και ο ίδιος θέλει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε μια ομάδα όπου θα μπορεί να παίζει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει γίνει μια διερευνητική επαφή και είναι δεδομένη η κίνηση για την απόκτησή του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Ο Μαρκόβσκι γεννήθηκε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζέμουν. Το 2006 μετακόμισε στην Παρτίζαν - μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Μπόρατς Τσάτσακ και Μπάνατ - κι από το 2008 είναι κάτοικος Ελλάδας, όταν και ήλθε για λογαριασμό της Καλλιθέας.

Το 2009 πήγε στη Δόξα Δράμας (αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη δεύτερη εθνική), το 2011 πήγε στην Ξάνθη, το 2012 τον βρήκε στη Μολδαβία και τη Σερίφ Τιρασπόλ κι επέστρεψε στη χώρα μας το 2014 για την Κέρκυρα. Στο νησί των Φαιάκων κάθισε μία σεζόν κι από το 2015 είναι κάτοικος Αγρινίου.

Την τρέχουσα σεζόν έχει 9 συμμετοχές στη Super League Σουρωτή, μόλις όμως τρεις εξ' αυτών στο αρχικό σχήμα. Δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, έχει όμως σκοράρει στο Κύπελλο απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ