ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η 19άδα του Παναιτωλικού για την πρώτη νίκη με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας και το Σάββατο (9/12, 19.30) θα επιδιώξει να "γκρεμίσει" την εις βάρος του παράδοση. Η 19άδα που ανακοινώθηκε.

Το βράδυ του Σαββάτου (9/12, 19.30) ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θέλει τη νίκη όχι μόνο για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αλλά και για να σπάσει το... ρόδι, καθώς δεν έχει επικρατήσει των Πειραιωτών σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Σε 14 ματς, έχει έντεκα ήττες και τρεις ισοπαλίες. Οι Αγρινιώτες προέρχεται από το περιπετειώδες 2-2 με τη Λαμία και για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή θα παλέψουν για το τρίποντο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπράβο, Λόπες, Χαντάκιας, Παρράς, ο τιμωρημένος Μπεχαράνο και οι πιτσιρικάδες Βακράκος, Σταματόπουλος.

Τη 19άδα απαρτίζουν οι: Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μαρκόβσκι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Ρότσα, Τσοκάνης, Ρόσα. Στην κατάταξη ο Παναιτωλικός είναι 12ος με 14 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 26.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ