ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γι' αυτό διάλεξε τον Ματζουράκη

Γι' αυτό διάλεξε τον Ματζουράκη
Ματζουράκης INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κωστούλας... τρόμαξε από τις δυο βαριές ήττες στο πρωτάθλημα και επέλεξε τον Γιάννη Ματζουράκη ως μία σίγουρη λύση για τον πάγκο.

Η είδηση της συμφωνίας του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Ματζουράκη προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, καθώς οι πληροφορίες νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα έκαναν λόγο για ξένο τεχνικό στον πάγκο των "καναρινιών".

Τελικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας το πήρε πάνω του και επέλεξε να πάει στα σίγουρα. Δηλαδή σε έναν έμπειρο τεχνικό, με αρκετά χρόνια παρουσίας στους πάγκους στην πρώτη κατηγορία και μετρ της τακτικής.

Βλέπετε το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναιτωλικού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν ο τρόπος που προσέγγιζε τα παιχνίδια. Αυτό που χρεώνουν στον Λιονέλ Πόντες δηλαδή, είναι πως δεν προσαρμόστηκε πάνω στο υλικό που διέθετε, αλλά ήθελε να περάσει αποκλειστικά τη δική του φιλοσοφία.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ματζουράκης, ο οποίος γνωρίζει πολλά από τα παιδιά που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Αγρινίου και θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα πιο... σφικτό σύνολο.

Επίσης με την εμπειρία του θα κληθεί να διαχειριστεί και τα αποδυτήρια που όπως είναι λογικό "ανακατεύτηκαν" τις τελευταίες ημέρες.

Κλείνοντας στις πρώτες του κουβέντες με τους παίκτες, ο "Ρουμάνος" τόνισε πως περιμένει από όλους επαγγελματισμό. Όσοι είναι σωστοί θα ανταμειφθούν.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ