ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επιστροφή για δυο στον Παναιτωλικό ενόψει Πανιωνίου

Επιστροφή για δυο στον Παναιτωλικό ενόψει Πανιωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ρουσκουσέδα και Ρουμπουλάκου βρίσκονται στην διάθεση του Γιάννη Νταλακούρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (3/10) με τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει το Σάββατο το απόγευμα τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο στο πρώτο παιχνίδι μετά την βαριά ήττα με 5-1 από την Καλλονή και την απομάκρυνση του Πόντες. Οι γηπεδούχοι με υπηρεσιακό προπονητή, τον Γιάννη Νταλακούρα, θέλουν να δείξουν ότι η εμφάνιση στην Μυτιλήνη ήταν αποτέλεσμα μιας κακής μέρας και τίποτα παραπάνω.

Ο Γιάννης Νταλακούρας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κέβιν εξαιτίας του τραυματισμού του την Πέμπτη το βράδυ ενώ εκτός έμειναν και οι Καμαρά, Κόρσιενς. Στην 20άδα που επέλεξε συμπεριέλαβε τους Ρουμπουλάκου και Ρουσκουσέδα που επιστρέφουν σε ματς του Παναιτωλικού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προθέρμανση, ταχύτητες και δίτερμα μικρής διάρκειας περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας. Δεν συμμετείχε ο Κέβιν, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Καμαρά και ο Κόρσιενς. Στη συνέχεια ο Γιάννης Νταλακούρας ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο, που περιλαμβάνει είκοσι ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Ντάνι Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρομέρο, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ