ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημο: Ο Άργκους Σοάρες στον Παναιτωλικό

Επίσημο: Ο Άργκους Σοάρες στον Παναιτωλικό
Άργκους

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επισήμως ο Άργκους Σοάρες. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος στόπερ υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην ομάδα του Αγρινίου, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (26/1) ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Η πρώτη προσθήκη του Παναιτωλικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Άργκους Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ((είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1988) βρέθηκε στο Αγρίνιο, πέρασε επιτυχώς από εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: "Ο Άργκους Σοάρες υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό για ενάμιση χρόνο. Προέρχεται από την Μπράγκα, ενώ έχει αγωνιστεί στην Μάριμπορ και στην Εξέλσιορ. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 88.

Επίσημο: Ο Άργκους Σοάρες στον Παναιτωλικό
Άργκους

Ο Σοάρες ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο και στη συνέχεια πέρασε από τα αντίστοιχα των Ατλέτικο Παραναένσε, Ζουβεντούντε και Ρετζίνα.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπραζίλ ντε Πελότας και το 2009 πήγε στη Ρίβερ Πλέιτ (βραζιλιάνικη ομάδα). Το 2011 ήλθε στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα στη Σλοβενία για τη Μάριμπορ, ενώ από το 2015 ήταν στην Πορτογαλία και την Μπράγκα μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Εξελσιόρ.

Εφέτος ήταν στη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα, με την οποία κατέγραψε 4 συμμετοχές (σημείωσε και 1 γκολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον Παναιτωλικό ο Άργκους

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ