ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Χάβος

Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Χάβος

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο 50χρονος Μακεδόνας τεχνικός ξεκίνησε την τρίτη του θητεία στον πάγκο των Αγρινιωτών.

Ο Μάκης Χάβος έφτασε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) και πήγε κατευθείαν στο γήπεδο, όπου έκανε προπόνηση με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μακεδόνα τεχνικού. Ο 50χρονος προπονητής ξεκινά την τρίτη του θητεία. Είχε εργαστεί τη σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, αλλά και το 2016-2017 και 2017-2018 στον Παναιτωλικό.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει και σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕ Λεμεσού, Αστέρα Τρίπολης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Λαμία, στην οποία εργάστηκε τη σεζόν 2018-2019.

Έτσι, το Σάββατο (19/10, 20.00), ο Χάβος είναι εκείνος που θα κοουτσάρει στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΥ:

"Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην ομάδα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Συνεργάτες του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων). Το νέο τεχνικό επιτελείο έκανε ήδη την προπόνηση της ομάδας και από σήμερα συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ