ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Κρατάω μόνο τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα πως λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του.

Η επικράτηση του Παναιτωλικού επί της Κέρκυρας με 1-0 άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Τραϊανό Δέλλα αλλά όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου κρατάει μόνο το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο απόρροια των κακών καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεψαν και στις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ο Δέλλας δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για την έξοδο στην Ευρώπη λέγοντας πως στο τέλος της σεζόν θα κάνει ταμείο.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε:

«Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι απόρροια των καιρικών συνθηκών που δεν ευνόησε καθόλου την ομάδα μου. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Βάλαμε το γκολ και κρατάω μόνο τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες.

Αν το γήπεδο ήταν καλό θα βλέπαμε και καλύτερο ματς γιατί και ο Παναιτωλικός αλλά και η Κέρκυρα έχουν ποιοτικούς παίκτες. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που παρά τις καιρικές συνθήκες ήρθε στο γήπεδο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και βλέπουμε καλύτερο το μέλλον».

Σε ερώτηση για τα ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας, είπε:
«Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου να έχουν έλεγχο συναισθημάτων. Πάμε παιχνίδι – παιχνίδι και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ