ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας: "Δυο βαθμοί που θα μπορούσαν να μας εκτοξεύσουν ψηλά"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα στάθηκε στην απειρία που έχει στοιχίσει βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αστέρα και έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο που σύμφωνα με τον Τραϊνό Δέλλα θα έφερνε την ομάδα του σε ακόμα ψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Έλληνας τεχνικός για το γκολ στις καθυστερήσεις στάθηκε στην απειρία της ομάδας του αλλά και στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του μετά το 1-0.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Σε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας όπως με τη Λαμία αφήσαμε δύο βαθμούς. Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο δεύτερο μέρος μετά τα δέκα πρώτα λεπτά ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ και δυστυχώς φάγαμε το γκολ στο τέλος κάτι που μας στενοχωρεί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε θα μπορούσαν να μας εκτοξεύσουν ψηλά. Έγιναν κάποια προσωπικά λάθη που σήμερα μας κόστισαν. Πρέπει όμως να κρατήσουμε και τα θετικά. Τα παιδιά έδειξαν πολύ πάθος όχι μόνο σήμερα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τους τέσσερις βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, θα τους βρούμε κάπου αλλού».

Ο Τραϊνός Δέλλας συνέχισε λέγοντας:

«Πολλές φορές μπορεί να πληρώνουμε και την απειρία μας στη διαχείριση των παιχνιδιών. Πρέπει όμως να πληρώσουμε αυτό το τίμημα για να προοδεύσουμε σαν ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ