ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Άφησε εκτός τον Μόρα στον Παναιτωλικό ο Χάβος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΟΡΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΟΡΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός 18άδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ τον Βαγγέλη Μόρα ενώ έχει στην διάθεση του τον Ντίας.

Χωρίς τον Βαγγέλη Μόρα ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν είχε τόσο καλό αγωνιστικό πρόσωπο θα υποδεχθεί ο Παναιτωλικός την ΑΕΚ το Σάββατο το βράδυ στο Αγρίνιο.

Ο Μάκης Χάβος βλέποντας ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση τον άφησε εκτός για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους". Αντίθετα έχει στη διάθεση του τον Ντίας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ενώ παραμένει εκτός αγώνων ο Μπράβο.

Η 18άδα του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μπεχαράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας του Αγρινίου ο Χάβος ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό ενώ τις τελευταίες μέρες δοκιμάζει δυο ποδοσφαιριστές.

Τον 24χρονο φορ Λιονέλ Μπάτερ και τον 20χρονο Ουκρανό ακραίο επιθετικό Ιλία Μαρκόφσκι, που έπαιζε στην σλοβένικη Rudar Velenje.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ