ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Υπηρεσιακός ο Καραπίτσος, τέλος ο Οφρυδόπουλος

FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αλλαγή σελίδας στον πάγκο της Παναχαϊκής, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αποχωρεί από αυτόν και θέση υπηρεσιακού να αναλαμβάνει ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, Χρήστος Καραπίτσος. Επαφή με Παπαδόπουλο.

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα πορεύεται πλέον μαζί με την ομάδα της Πάτρας, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει επίσημα την Τετάρτη (20/3) το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του αυτός θα είναι προσωρινά ο Χρήστος Καραπίτσος που θα κάτσει μάλιστα στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι των Πατρινών στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο (έχει εργαστεί στην Παναχαϊκή τη σεζόν 2013-14), προκειμένου να είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει την ομάδα από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξώδωσε η Παναχαϊκή:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί δημόσια τον πρώην πλέον προπονητή της, για την άριστη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 2,5 χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καλωσορίζει στις τάξεις της τον Χρήστο Καραπίτσο, ο οποίος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής και θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Χρήστος Καραπίτσος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής της".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ