ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Πάει για διπλό "μπαμ" με Ζοάο και Αποστολόπουλο

Παναχαϊκή: Πάει για διπλό "μπαμ" με Ζοάο και Αποστολόπουλο
EUROKINISSI

Η Παναχαϊκή προχωράει τις περιπτώσεις των Φερνάντο Ζοάο και Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, προκειμένου ενισχύσει το ρόστερ της. Και οι δύο παίκτες είναι ελεύθεροι από τις πρώην ομάδες τους, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Η Παναχαϊκή είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο και Αλέξανδρου Αποστολόπουλου. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι, ο πρώτος από τον Βόλο και ο δεύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ζοάο την περσινή σεζόν έπαιζε στον Βόλο με τον οποίο πραγματοποίησε 26 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ, κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ, δύο στο πρωτάθλημα μία στο κύπελλο.OΑποστολόπουλος πραγματοποίησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περσινή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΣ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στηνSuperLeague1.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ έχει εμπειρία και από τηνSuperLeague, καθώς έχει παίξει 117 παιχνίδια στην πρώτη εθνική κατηγορία με τον ΠΑΟΚ, την Βέροια, τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν πραγματοποιηθούν οι δύο μεταγραφές αναβαθμίζουν αισθητά την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, στην προσπάθειά της για άνοδο στηνSuperLeague1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ