ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναχαϊκή: Οργισμένη ανακοίνωση για την έδρα με τον Ολυμπιακό

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ΕΠΟ για τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και όχι στο γήπεδο της Αγυιάς.

Την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου, όμως η αναμέτρησης έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα με φόντο την έδρα του αγώνα.

Η Παναχαϊκή με μία σκληρή ανακοίνωση της επιτίθεται κατά της ΕΠΟ για το γεγονός ότι όρισε την αναμέτρηση να διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και όχι στο γήπεδο της Αγυιάς το οποίο και αποτελεί την έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με τον πιο επίσημο τρόπο, δια του προέδρου της κ. Κώστα Μπακαλάρου, έχει εκφράσει την θέληση της για την έδρα του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. « Η Παναχαϊκή έχει έδρα και αυτή είναι το γήπεδο της στην Αγυιά. Εκεί θέλουμε να γίνει το παιχνίδι ».

Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ που όρισε την διεξαγωγή του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο είναι εξοργιστική και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Παραβιάζει τον ΚΑΠ και την προκήρυξη του Κυπέλλου, διότι η έδρα μας ( Γήπεδο ΠΓΕ στην Αγυιά ), έχει άδεια ως ορίζουν οι κανονισμοί. Αν ένα έγγραφο της Αστυνομίας , αποτελεί κριτήριο στην ΕΠΟ για τον ορισμό έδρας σ’ έναν τόσο σημαντικό αγώνα, και καμία απολύτως συνεννόηση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, τότε καταργείται στην πράξη αυτή καθεαυτή η έννοια της γηπεδούχου ομάδας και σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο τρόπο, ώστε αυτή η τραγική απόφαση να αλλάξει.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 έχει διοργανώσει την περσινή περίοδο, στο γήπεδο της στην Αγυιά, αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και αγώνες ντέρμπυ για την Football League με ΑΡΗ και ΟΦΗ, με γεμάτο γήπεδο και οπαδούς ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, δίχως να συμβεί το παραμικρό και με άκρως κολακευτικά σχόλια απ’ όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Δεν αντιλαμβανόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο προσεχής αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και όχι στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ.

Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα και απαιτούμε σεβασμό και τήρηση των κανονισμών προς πάσα κατεύθυνση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ