ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Ανευ λόγου επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ"

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Ανευ λόγου επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με την οποία καταγγέλλει επίθεση των ΜΑΤ στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει επίθεση των ΜΑΤ στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελευσίνας. Η ομάδα της Πάτρας κάνει λόγο για άνευ λόγου επίθεση πριος το φίλαθλο κοινό της, αν και επέδειξε "άψογη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού".

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να καταγγείλει και να εκφράσει την έντονη δυσφορία της για την άνευ λόγου επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ προς τους φιλάθλους της, οι οποίοι επέδειξαν άψογη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Τέτοια φαινόμενα αποτρέπουν τους υγιείς φιλάθλους να ακολουθούν την ομάδα που αγαπούν και θα πρέπει η διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας να αντιληφθεί πως η αθλητική βία δεν είναι μονόπλευρη.

Κλείνοντας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της Αστυνομίας στο γήπεδο καθώς ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές συμβάν".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ