ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ο Πάρις Γεωργακόπουλος στην Παναχαϊκή

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την προσθήκη του Πάρι Γεωργακόπουλου στη διοίκηση. Ο 52χρονος εμπιστεύτηκε την προσπάθεια που γίνεται εφέτος, πείστηκε από τον Κώστα Κατσουράνη και απάντησε θετικά στην πρόταση.

Πολύ σημαντική εξωαγωνιστική προσθήκη πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Πάρις Γεωργακόπουλος, θα είναι από εδώ και στο εξής στέλεχος της ομάδας. Δεν έγινε γνωστός επισήμως ο ρόλος του, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο διοικητικά και οργανωτικά τους «κοκκινόμαυρους», σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη.

Η πρόσληψή του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως όταν αποχώρησε από τη δράση, δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί ξανά με το άθλημα. Και όταν στο παρελθόν του έγιναν κατά καιρούς προτάσεις, ακόμα και από τονεκείνος απαντούσε αρνητικά.

Ο Γεωργακόπουλος είδε ότι η νέα προσπάθεια της Παναχαϊκής αποπνέει υγεία και πείστηκε από τον Κώστα Κατσουράνη να εμπλακεί στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο στη θετική απάντηση του άλλοτε διεθνούς μέσου έπαιξαν, εκτός του Κατσουράνη, και οι σοβαροί επιχειρηματίες που «τρέχουν» την ομάδα. Ο Γεωργακόπουλος έπαιξε στην Παναχαϊκή από το 1982 μέχρι το 1986 και από το 1986 μέχρι το 1993 στον Παναθηναϊκό.

Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμμετοχή του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της, Πάρι Γεωργακόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.

Η υγεία που αποπνέει σε όλα τα επίπεδα η νέα Παναχαϊκή, με την εξαιρετική συνεργασία των επιχειρηματιών που συγκροτούν την Παναχαϊκή Συμμαχία και του Κώστα Κατσουράνη, οδήγησαν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Στην μεγάλη επιστροφή μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του Πάρι Γεωργακόπουλου, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα δρώμενα της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.

Στη νέα πορεία που έχει χαράξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 οι γνώσεις του Πάρι Γεωργακόπουλου αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Η μεγάλη Παναχαϊκή οικογένεια καλωσορίζει στο σπίτι του τον Πάρι Γεωργακόπουλο και τον ευχαριστεί που εμπιστεύτηκε την προσπάθεια της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ