ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παπαδάκης: "Mας ισοφάρισαν στην παράταση"

Παπαδάκης: "Mας ισοφάρισαν στην παράταση"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τη δήλωση του προέδρου της Παναχαϊκής, Ποτή Τσιριμπή, για τον επεισοδιακό αγώνα με την ΑΕΛ και τα οικονομική προβλήματα της ομάδας. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος, Νίκος Παπαδάκης.

Ο Ποτής Τσιριμπής, πρόεδρος της Παναχαϊκής, δήλωσε για το 1-1 με την ΑΕΛ: "Σήμερα μας ισοφάρισαν στην παράταση. Το παιχνίδι είχε τελειώσει ένα λεπτό πριν. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι Παναχαϊκή γιατί είμαστε η πιο τίμια ομάδα. Όλη τη βδομάδα έλεγαν πως είμαστε μπροστινοί. Εμείς σήμερα δείξαμε πως είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Στη Λαμία μας αδίκησαν και δεν είπαμε κουβέντα, όλα όμως έχουν και τα όρια τους. Παλεύουμε μόνοι μας καθημερινά και δεν είμαστε παράρτημα κανενός. Δεν υπάρχει κανείς πίσω από μας. Αν χάναμε σήμερα θα έλεγαν πως το έχουμε δώσει το παιχνίδι. Όλη τη βδομάδα δεν μπορούσα να κοιμηθώ επειδή ήμουν αναγκασμένος να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.

Θα ήμασταν οι πιο καθαρή οικονομικά ομάδα αν δεν είχαμε τα χρέη του παρελθόντος με τα χρήματα που έχουμε βάλει μέχρι τώρα. Μιλάμε για ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ. Να ξέρετε όμως πως νόμιμα και ηθικά θα είμαστε όταν πρέπει στη Super League.

Δεν ήθελα να γίνω Πρόεδρος της Παναχαϊκής, όμως δεν βρέθηκε κανείς να θέλει να γίνει. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα που αγαπώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση για την προσπάθειά τους μέχρι τώρα.

Είναι αλήθεια πως χρειαζόμαστε βοήθεια. Και θέλουμε βοήθεια απ' όλους. Γιατί εμείς θέλουμε να ανέβουμε ηθικά και μάγκικα! Όχι με στοιχήματα και άλλους τρόπους. Γιατί σαν άνθρωπος προτιμώ να με κρίνουν για άλλα θέματα, αλλά όχι για θέματα ηθικής.

Δεν τα κρύβουμε τα προβλήματα που έχουμε. Έτσι τα βρήκαμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να τα λύσουμε.

Όποιος θέλει μπορεί να έρθει. Τα γραφεία είναι στο κέντρο της πόλης. Ας έρθουν επιχειρηματίες της Πάτρας να μιλήσουμε και να μην κάθονται να σχολιάζουν ότι συμβαίνει στην ομάδα πίνοντας τον καφέ τους στις καφετέριες της πόλης."

Για τα προβλήματα της Παναχαϊκής μίλησε ο μεγαλόμετοχός της, Νίκος Παπαδάκης:

Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα, πρέπει να ξέρετε όμως πως μέχρι τα Χριστούγεννα η Παναχαϊκή θα είναι η πιο δυνατή οικονομικά ομάδα της κατηγορίας.

Για το παιχνίδι θέλω να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας. Μακάρι να παίζουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχω πρόβλημα αν χάνουμε.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κινήσεις που θα λύσουν αρκετά προβλήματα, αλλά πάντα με τον ο κ. Τσιριμπήμαζί μας. Αν φύγει αυτός, φεύγω και εγώ μαζί του. Όμως περιμένετε τις επόμενες ημέρες να δείτε μεγάλες αλλαγές.

Σας ανακοινώνω πως προσωρινά αναλαμβάνω Πρόεδρος της ομάδας χωρίς να αλλάζει η σύσταση του Δ.Σ.

Παράλληλα έχουν 15 ημέρες όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την Παναχαϊκή. Το προσωπικό μου τηλέφωνο είναι στη διάθεσή τους.

Αυτή τη βδομάδα έρχεται και νέα χορηγία στην ομάδα. Ήδη από σήμερα υπάρχει στη φανέλα μας η χορηγία της Gima Caffe. Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι το εξής: Γιατί να είναι Αθηναίοι οι χορηγοί και όχι Πατρινοί;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν τους έχει κάνει κάτι ο κ. Τσιριμπής, ο άνθρωπος παλεύει καθημερινά για το καλύτερο στην ομάδα.

Να ξέρετε πως σήμερα φεύγω χαρούμενος από το γήπεδο και ας μην κερδίσαμε γιατί το πάθος των ποδοσφαιριστών με ικανοποίησε.

Φέτος είναι χρονιά οικονομικής εξυγίανσης για την ΠΑΕ. Φυσικά και παραμένει στόχος η άνοδος αλλά πρώτα μας ενδιαφέρει να εξυγιανθεί η ομάδα.

Για 10-15 μέρες θα περιμένουμε όποιον επιθυμεί να έρθει να συζητήσουμε για να εμπλακεί στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ