ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κατσουράνης: "FIFA-UEFA και Κράτος μπορούν να δώσουν λύση, οι άλλοι είναι ανίκανοι"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, μίλησε για το ματς με τον Άρη και γενικότερα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκφράζοντας τα παράπονά του και την απαισιοδοξία του. Ποιοι μπορούν να δώσουν λύση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4" για το χθεσινό (18/3) ματς με τον Άρη και γενικότερα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανίκανοι όσοι κυβερνούν το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο FIFA - UEFA σε συνεργασία με το Κράτος μπορούν να δώσουν λύση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το sold out στο ματς και το μήνυμα που έστειλε: "Πιστεύω ότι γενικά δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς επαρχία και δυνατές ομάδες. Και σαν παίκτης και σαν αντίπαλος το έχω ζήσει. Ό,τι βολεύει την ομάδα μας, το θέλουμε, ό,τι δεν την βολεύει, δεν το θέλουμε. Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού σωστά τα είχε πει: 'Αυτή είναι η Ελλάδα. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε'. Μεταξύ μας όλοι κοροϊδευόμαστε. Έχουμε κουραστεί. Οι ΠΑΕ είναι υπεύθυνες να μην πετιούνται μπουκάλια, να μην υπάρχουν πιστόλια στα γήπεδα".

Για το αν είναι τώρα η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ποδόσφαιρο: "Δεν το βλέπω. Δεν το θέλει κανείς. Είναι σύστημα ολόκληρο από πίσω. Δεν είναι ένας, δύο, τρεις…. Θέλει από την αρχή, εκπαίδευση στον κόσμο, στους διαιτητές, στους παίκτες".

Για το αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα: "Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, ενώ ο Άρης δεν προσπαθούσε καν να κάνει απόπειρα επίθεσης. Σε 45′ δεν έκανε τελική στο τέρμα. Στο β ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο το ματς, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς και να κάνει το 2-0 είχε η Παναχαϊκή. Είναι καλές ομάδες και ο Άρης και η Παναχαϊκή και φάγαμε ένα γκολ, από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, βάσει της εικόνας του αγώνα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις βάσει της εικόνας".

Για το ποιοι μπορούν να δώσουν τη λύση στη διαμορφωθείσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Οι μόνοι που μπορούν να δώσουν λύση είναι η FIFA και η UEFA σε συνεργασία με το κράτος. Οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι. Μας το έχουν αποδείξει, ότι θέλουν το συμφέρον κάποιων ομάδων. Αυτοί που κυβερνούν 30 χρόνια το ποδόσφαιρο θέλουν το συμφέρον κάποιων ομάδων".

Για τα όσα έγιναν στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: "Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Δεν θα κάνω τον Ζορό. Τον έκανα σαν παίκτης και το πλήρωσα".

Για την πορεία της Παναχαϊκής: "Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει: οι πρώτοι 5-6 παίζουμε μεταξύ μας. Η Παναχαϊκή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, με χαμηλό μπάτζετ, με Έλληνες παίκτες, με τίμιους βαθμούς που πήραμε μέσα στο γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ