ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή έχασε, ο Κατσουράνης έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Φωτιάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει ξεσπάσει αρκετές φορές εφέτος εναντίον διαιτητών έπειτα από παιχνίδια της Παναχαϊκής. Μπορεί σήμερα (25/3) η ομάδα του να ηττήθηκε 0-2 από τη Δόξα στη Δράμα, αλλά αυτή τη φορά έσπευσε να μοιράσει συγχαρητήρια.

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 0-2 στη Δράμα από τη Δόξα για την 23η αγωνιστική της Football League. Ο τεχνικός διευθυντής των Αχαιών, Κώστας Κατσουράνης, πάντως, δεν είχε το παραμικρό παράπονο από τους διαιτητές, γράφοντας στο twitter του: "Συγχαρητήρια στην διαιτησία σήμερα μπράβο τους !!!".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ, η οποία ευχαρίστησε τους «Μαυραετούς» για τη φιλοξενία: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την άριστη και υποδειγματική φιλοξενία της, τόσο προς την ομάδα μας, όσο και στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημόσια τον διαιτητή κ. Φωτιάδη και τους βοηθούς του κ.κ. Δημόπουλο & Κελεσίδη για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν τα καθήκοντά τους καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ