ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ένταλμα σύλληψης για παίκτη της Παναχαϊκής στη Σκωτία!

Ένταλμα σύλληψης για παίκτη της Παναχαϊκής στη Σκωτία!

Ο Τυνήσιος αμυντικός Μπιλέλ Μοσνί ο οποίος αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή καταζητείται στην Σκωτία, διότι δεν παρέστη σε δίκη που είχε στις αρχές Ιανουαρίου για επικίνδυνη οδήγηση.

Στις 12 Φεβρουαρίου η Παναχαϊκή στην προσπάθεια ενίσχυσης της ενόψει της μάχης που δίνει στη Football League ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον διεθνή Τυνήσιο αμυντικό Μπιλέλ Μοσνί.

Τρεις μέρες αργότερα όμως ένα δημοσίευμα από τη Σκωτία έρχεται να φέρει μπελάδες στον 32χρονο αμυντικό ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, όταν έπαιζε στη Νταντί, για επικίνδυνη οδήγηση.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Μονσί καταζητείται στη Σκωτία επειδή τον Απρίλιο του 2018 είχε συλληφθεί για επικίνδυνη οδήγηση και το δικαστήριο είχε οριστεί για τις αρχές Ιανουαρίου. Ο 32χρονος όμως δεν παρέστη στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του!

Ο Μονσί δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα καθώς το 2015 μετά το τέλος του Μάδεργουελ - Ρέιντζερς και ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν στους "μπλε", κλότσησε αντίπαλό του και είχε τιμωρηθεί με ποινή επτά αγωνιστικών.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ