ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζοζέ Σα: "Όλοι μαζί κάνουμε άμυνα"

Ζοζέ Σα: "Όλοι μαζί κάνουμε άμυνα"

Ο Ζοζέ Σα, που εξελίχθηκε στον MVP του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με τη Μπασακσεχίρ, υποστήριξε ότι η δουλειά που γίνεται είναι συνολική. Τι είπαν Μασούρας και Σεμέντο.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακυού, Ζοζέ Σα, ο MVP των δύο αγώνων με τη Μπασακσεχίρ, ανέφερε μετά το 2-0 της ομάδας του σε βάρος των Τούρκων, που οδήγησε σε πρόκριση στα playoffs του Champions League:

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε εμένα. Θα ήταν ιδιαίτερο για εμένα εάν παίζαμε κόντρα στην Πόρτο. Η Κράσνονταρ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Η άμυνά μας είναι η δύναμή μας. Όλοι παίζουμε άμυνα και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι σημαντικό για εμάς να μην δεχόμαστε γκολ".

Ο Γιώργος Μασούρας ανέφερε στο One Channel: "Καταφέραμε να περάσουμε μια δύσκολη ομάδα, γνωρίζαμε ότι θα περνούσαμε περιόδους πίεσης, αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά, μας είχε προετοιμάσει σχετικά ο προπονητής μας. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στην επίθεση". Όσο για την Κρασνοντάρ; "Θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας".

Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Σεμέντο, ανέφερε στη Nova: " Όλοι μαζί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε το στόχο μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όχι το γκολ το δικό μου. Δεν έδωσε αυτό την πρόκριση. Κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι μαζί κάναμε καλή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου".

Για το γκολ που σημείωσε: " Δεν πήρα μόνος μου την πρόκριση. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα για ακόμη μια φορά μπροστά στον κόσμο μας".

Για τον Σα και τις επεμβάσεις του: " Δεν είναι μόνο το σημερινό. Είναι ένας τερματοφύλακας εξαιρετικός. Ένας παίκτης μεγάλης κλάσης. Το έχει ξανακάνει και στα άλλα παιχνίδια. Θέλει να προχωράει η ομάδα και να φτάνει ψηλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ