ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζόρια με Μαρτίνς

Portugal's CS Maritimo coach Pedro Martins gestures during the Europa League Group D group stages against Belgium's Club Brugge KV, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 4, 2012. (AP Photo/Yves Logghe)
Portugal's CS Maritimo coach Pedro Martins gestures during the Europa League Group D group stages against Belgium's Club Brugge KV, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 4, 2012. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Άρχισε να ζορίζει η υπόθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό, καθώς η ρήτρα του Πορτογάλου τεχνικού στο συμβόλαιο με την Γκιμαράες αποδεικνύεται σοβαρό εμπόδιο για την μεταπήδηση του στο Λιμάνι.

Μοιάζει να μην μπορεί να ησυχάσει ο Ολυμπιακός στο θέμα προπονητή. Με τον Ρεμί Γκαρντ είχε υπάρξει συμφωνία και μάλιστα δύο φορές, όμως η περίπτωση του Γάλλου εντέλει ναυάγησε οριστικά.

Έκτοτε πέρασαν τρεις εβδομάδες και αφού στο Λιμάνι δεν βρήκαν την άκρη ούτε με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, το βράδυ της Τετάρτης (31/5) όλα έδειχναν ότι ο εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς, με τους "ερυθρόλευκους" να επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 47χρονο προπονητή.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό υπήρχε πάντα ο αστερίσκος της ρήτρας του 1 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του με την Γκιμαράες, μαζί όμως και η αισιοδοξία ότι εύκολα ή δύσκολα θα μπορούσε να ξεπεραστεί το εμπόδιο.

Άλλωστε ο ίδιος ο Μαρτίνς είχε αναλάβει να "παίξει μπάλα" με τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα της αποδέσμευσης του και να μετακομίσει στον Πειραιά.

Όμως πέρασε ολόκληρη η Πέμπτη (1/6) δίχως ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του και το πράγμα αρχίζει να... ζορίζει επικίνδυνα, αφού το εγχείρημα απεμπλοκής του από την Γκιμαράες δείχνει δυσκολότερο από όσο υπολόγιζε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στον Ολυμπιακό ούτε μπορούν, ούτε έχουν και διάθεση να τον περιμένουν, καθώς πιέζει αφόρητα και ο χρόνος. Αν ο Μαρτίνς τις επόμενες ώρες δεν βρει δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση της Γκιμαράες, τότε στο Λιμάνι θα στραφούν άμεσα στην επόμενη λύση. Και αυτή θα είναι είτε ο Μπέσνικ Χάσι, είτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με επικρατέστερο τον Ρουμάνο.

Οι Πειραιώτες επιμένουν πάντως ότι μέχρι την Δευτέρα (5/6) θα ανακοινώσουν τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη σεζόν 2017 - 2018.

Photo credits: (AP Photo/Yves Logghe)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Λεγκανές ανέβασε την προσφορά της για Σιόβα
Ο Μαρτίνς και ο μεταγραφικός μηχανισμός
Οι τρεις ατάκες Βαλβέρδε για Ολυμπιακό στην παρουσίαση από Μπαρτσελόνα
Αυλωνίτης: "Προτιμώ το εξωτερικό, όνειρο η Ιταλία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ