ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιλέ: "Περνάω δύσκολες στιγμές, γιατί θέλω να παίζω"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΖΙΛΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΖΙΛΕ EUROKINISSI

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είπε πως είναι χαρούμενος για το γεγονός πως έπαιξε και σκόραρε και αποκάλυψε πως περνάει δύσκολες στιγμές, διότι θέλει να αγωνίζεται περισσότερο.

Ο άνθρωπος που άνοιξε το χορό της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στο Λεβαδειακό (2-1), ήταν ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος αμυντικός μέσος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ανέφερε πως πως είναι χαρούμενος για το γεγονός πως έπαιξε και σκόραρε και αποκάλυψε πως περνάει δύσκολες στιγμές, διότι θέλει να αγωνίζεται περισσότερο.

"Είμαι χαρούμενος για το γκολ γιατί μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι επίσης χαρούμενος που έπαιξα το παιχνίδι. Περνάω δύσκολες στιγμές γιατί θέλω να παίζω και αυτή τη φορά που ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έβαλε να παίξω, ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσα να δώσω", ανέφερε αρχικά ο Ζιλέ.

Για το αν το γκολ βοηθάει την ψυχολογία του, απάντησε: "Η αλήθεια είναι πως σήμερα το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, αυτό ήταν το αρνητικό σημείο του παιχνιδιού, ότι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Φτάσαμε να κινδυνεύουμε με ισοπαλία στα τελευταία λεπτά, ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε, ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε".

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα δίνει ώθηση για το ματς κόντρα στην Σπόρτινγκ, ανέφερε: "Είναι καλύτερα να πηγαίνεις μετά από νίκη σε τέτοιο ματς, αλλά αυτό το ματς δεν θα είναι το ίδιο. Ξέρουμε πως μας περιμένει μία πολύ δύσκολη δουλειά. Η Σπόρτινγκ είναι μία ομάδα, η οποία παίζει για την πρόκριση της και την είδαμε στο πρώτο ματς εδώ πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Όπως και να ‘χει, το σημερινό (σ.σ χθεσινό) παιχνίδι μας βοηθά για να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ