ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιλέ: "Μόνο αρνητικό ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο γεγονός ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν κατάφερνα να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στάθηκε ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Τι είπαν Σισέ και Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ όμως δεν τα κατάφερε και το τελικό 0-0 αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, ο Γκιγιόμ Ζιλέ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Βέλγος μέσος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: "Νομίζω το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ήταν το μόνο αρνητικό του αγώνα για εμάς, είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Η ΑΕΚ αμύνθηκε καλά οργανώθηκε στην άμυνα, αν αλλάζαμε κάτι από το παιχνίδι θα ήταν η τελικά πάσα, η τελική προσπάθεια να είναι λίγο πιο ακριβής. Το 0-0 ίσως είναι καλύτερο και από νίκη με 2-1, γιατί στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, να ανοιχθεί και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε στην αντεπίθεση.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να βάλουμε το γκολ που δεν πετύχαμε απόψε, όσο για το σερί χωρίς γκολ παθητικό, δεν είναι μόνο η άμυνα που κάνει τη δουλειά, όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν ώστε να μη δεχθούμε γκολ. Οι επιθετικοί μας πιέζουν όλοι, μαρκάρουν, αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο που πρέπει να σημειώσουμε. Θα πάμε με τον ίδιο στόχο στο ΟΑΚΑ, να κρατήσουμε το μηδέν και να βάλουμε το γκολ της πρόκρισης".

Από την πλευρά του ο Παπ Αμπού Σισέ δήλωσε: "Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε τύχη. Ευτυχώς όμως είναι αγώνας κυπέλλου κι αυτό διορθώνεται. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, όμως δυστυχώς δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος, που βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα. Εμείς ήμασταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα. Τώρα θα πρέπει να σκοράρουμε σπίτι τους, δεν πρέπει να πάμε για το 0-0 ή την ισοπαλία. Σήμερα η πίεση ήταν σε αυτούς, τώρα είναι σε εμάς".

Τέλος ο Θανάσης Ανδρούτσος είπε: "Ήταν ένα ντέρμπι όπως όλα, με μεγάλη ένταση. Εγώ από όταν μπήκα στο ματς προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα μου και να ακολουθήσω τις εντολές του προπονητή μου σε άμυνα και επίθεση. Στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, όμως δεν είναι κακό το αποτέλεσμα. Όλα είναι ανοιχτά και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να παλέψουμε σκληρά και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ είναι κάτι καλό αλλά ταυτόχρονα δεν πετύχαμε κι εμείς ένα. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στην έδρα του αντιπάλου γιατί πρέπει να περάσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο ΟΑΚΑ θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Χρωστάει…
Θεοδωρίδης: "Χάσαμε πέντε γκολ, δεχθήκαμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία"
Τσίκινης για Σιδηρόπουλο: "Ώριμος, έμπειρος, πολύ καλή διαιτησία"
Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού
Γκαρθία: "Λόγω κόπωσης δεν ξεκίνησαν Καρίμ και Μιραλάς"
Ο Λαμπρόπουλος διέκοψε δηλώσεις για να πάρει φανέλα από τον Θεοδωρίδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ