ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ζήτησε 300.000 ευρώ παραπάνω από τον Ολυμπιακό ο Σπαν για τον Σολδάνο"

"Ζήτησε 300.000 ευρώ παραπάνω από τον Ολυμπιακό ο Σπαν για τον Σολδάνο"
Σολδάνο

Στην Αργεντινή αποκαλύπτουν τον λόγο που ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Φράνκο Σολδάνο, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της Ουνιόν Σάντα Φε ζήτησε 300.000 ευρώ παραπάνω από την αρχική συμφωνία.

Την Τετάρτη (26/12) Ολυμπιακός και Ουνιόν Σάντα Φε ήταν μια ανάσα από την οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο στους Πειραιώτες. Λεπτομέρειες απέμεναν για να ολοκληρωθεί το deal. Ωστόσο τις επόμενες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν.

Φτάνοντας στο απόγευμα της Πέμπτης (27/12), οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο φορ και σταματούν τις διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν, εξετάζοντας πλέον άλλες λύσεις για την θέση του επιθετικού.

Στο Λιμάνι ήταν εκνευρισμένοι από τις κινήσεις του Λουίς Σπαν, προέδρου της Ουνιόν, που συνέχεια έριχνε νέες απαιτήσεις στο τραπέζι. Και στην Αργεντινή αποκαλύπτουν τον λόγο που ο Ολυμπιακός... τράβηξε την πρίζα των συζητήσεων.

Ο Λουίς Σπαν λοιπόν, τη στιγμή που οι δύο πλευρές είχαν βρει τη φόρμουλα μεταγραφής του παίκτη, ζήτησε από τους Πειραιώτες 300.000 ευρώ παραπάνω από την αρχική συμφωνία. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην υπομονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που διέκοψαν κάθε επαφή με την διοίκηση της Ουνιόν.

Η ιστοσελίδα It10.com.ar υποστηρίζει ότι πλέον υπάρχει στον ορίζοντα και η μεξικάνικη Πατσούκα που ενδιαφέρεται για τον Σολδάνο, τονίζοντας ωστόσο ότι η επιθυμία του παίκτη αποτελεί έναν παράγοντα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του. Και θυμίζουμε πως ο 24χρονος φορ είναι αυτός που τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, πιέζοντας την Ουνιόν ακόμη και τώρα να ρίξει τις απαιτήσεις της και να βρει τρόπο να έρθει σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ